Bel ons
Mail ons
Stuur ons via Whatsapp
Bezoek ons
Stuur ons je files

Partners in communicatie

Dankzij onze persoonlijke service mogen we veel grafisch ontwerpers en communicatiebureaus tot onze klanten rekenen. We helpen hen graag met verschillende druktechnieken, papiersoorten en kleuren. Bezig met communicatie en op zoek naar een drukpartner? Join the club!

Over De Prins

Persoonlijke service

Jouw drukwerk communiceert niet enkel via woorden en beelden, maar ook via het papier dat je kiest en de technieken die je gebruikt. Hier kunnen wij bij helpen! Kom langs voor een koffie en we bespreken jouw project. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen of sturen via Whatsapp.

Tevreden klanten

Met deze ontwerpers werken we graag samen

Andere diensten

Ons drukwerk

Drukwerk voor uw expo of event

Expo- & eventdrukwerk in Mechelen

Evenement in het vooruitzicht? Met ons drukwerk maak je er een geslaagde editie van. We printen alles van affiches en drankbonnen tot tickets en signage.

Drukwerk voor horeca & retail

Horeca- & retaildrukwerk in Mechelen

Drukwerk is een verlengde van je identiteit. Ook met papier en druktechnieken creëer je meteen de juiste sfeer voor je klanten . Drukkerij De Prins helpt je met menukaarten, folders, raamstickers en nog veel meer.

Drukwerk voor familie of vrienden

Gelegenheids­drukwerk in Mechelen

Belangrijke mijlpalen vier je met memorabel drukwerk. Onze persen maken het feestje compleet en drukken alles van uitnodigingen en geboortedrukwerk tot kerstkaarten en doopsuikerdoosjes.

Drukwerk voor de bouw -en immosector

Bouw- & immodrukwerk in Mechelen

Met het juiste drukwerk zorg je ervoor dat je merk opvalt in het straatbeeld, of dat nu een werfdoek of een immobord is. Drukkerij De Prins helpt je met al je promotioneel drukwerk.

Zakelijk drukwerk

Zakelijk & kantoor­drukwerk in Mechelen

Drukwerk is een verlengde van je merkidentiteit. Het zorgt voor herkenbaarheid bij je klanten. Drukkerij De Prins helpt je onder andere met notepads, mappen en briefpapier.