Bel ons
Mail ons
Stuur ons via Whatsapp
Bezoek ons
Stuur ons je files

Bouw- & immodrukwerk in Mechelen

Met het juiste drukwerk zorg je ervoor dat je merk opvalt in het straatbeeld, of dat nu een werfdoek of een immobord is. Drukkerij De Prins helpt je met al je promotioneel drukwerk.

Partners

Voor alles een oplossing

We denken graag mee na over jouw merk. Wist je bijvoorbeeld dat we ook op groot formaat drukken? Perfect voor immoborden, werfdoeken en werfsignalisatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor kleiner drukwerk. Neem contact met ons op en we helpen je zo goed mogelijk verder! Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw drukvraag!

 

 

Waarom Drukkerij De Prins?

36 jaar ervaring

Drukkerij De Prins is een familiebedrijf met meer dan 36 jaar ervaring. We groeiden van een fotogravure naar een moderne drukkerij.

Snelle levering

Drukkerij De Prins, dat is korte levertermijnen en drukwerk aan democratische prijzen. Als het kan, leveren we ons drukwerk zelf, met onze Mechelse bakfiets. Zo zijn we vaak sneller en altijd groener.

Persoonlijke service

We springen eruit door onze persoonlijke service. Bij elk project denken we mee na over het best mogelijke eindproduct, passend binnen het juiste merkverhaal.

Contacteer ons

Zoek je een drukker, heb je een vraag of heb je advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

Een greep uit het aanbod

Enveloppen
Doorschrijfformulieren
Briefpapier
Signalisatie
Spandoeken
Stickers
Postkaarten
Magneetfolie
Pancartes
Naamkaartjes

Contacteer ons

Zoek je een drukker, heb je een vraag of heb je advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

Tevreden klanten

Zij printen hun drukwerk bij ons

Drukpartner

Service

We zijn trots op onze persoonlijke service en nauwkeurige afwerking. We ondersteunen onze klanten met het nodige advies en maken elk product af met de nodige aandacht en precisie. Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren… Onze moderne apparatuur staat klaar voor elk detail.

Andere diensten

Nog meer drukwerk

Drukwerk voor uw expo of event

Expo- & eventdrukwerk in Mechelen

Evenement in het vooruitzicht? Met ons drukwerk maak je er een geslaagde editie van. We printen alles van affiches en drankbonnen tot tickets en signage.

Drukwerk voor horeca & retail

Horeca- & retaildrukwerk in Mechelen

Drukwerk is een verlengde van je identiteit. Ook met papier en druktechnieken creëer je meteen de juiste sfeer voor je klanten . Drukkerij De Prins helpt je met menukaarten, folders, raamstickers en nog veel meer.

Drukwerk voor familie of vrienden

Gelegenheids­drukwerk in Mechelen

Belangrijke mijlpalen vier je met memorabel drukwerk. Onze persen maken het feestje compleet en drukken alles van uitnodigingen en geboortedrukwerk tot kerstkaarten en doopsuikerdoosjes.

Zakelijk drukwerk

Zakelijk & kantoor­drukwerk in Mechelen

Drukwerk is een verlengde van je merkidentiteit. Het zorgt voor herkenbaarheid bij je klanten. Drukkerij De Prins helpt je onder andere met notepads, mappen en briefpapier.

Contacteer ons

Zoek je een drukker, heb je een vraag of heb je advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!